Към проекта
Очаквай скоро
Галерия
Към проекти

Услуги

01

Архитектурно проектиране

В Дагер Инженеринг сме постоянни съветници на нашите клиенти и се стремим да изградим отношения, базирани на доверие. Ние имаме желанието да изградим повече модерни сгради и като приоритет са поставени създаването на дълготрайни партньорски взаимотношения, основани на коректност и доверие.

Ние полагаме максимални усилия при проектирането и изпълнението на сградите ни, изграждаме функционални апартаменти с разнообразни квадратури, които отговарят на изискванията и на най-взискателните. Като професионалисти в работата си ние се фокусираме върху изграждането и на най-малкия детайл с висока прецизност и професионализъм. За нас е важно, във всяка една изградена сграда, бъдещите обитатели да усещат уют, топлина и спокойствие и да задоволим техните индивидуални изисквания в избора на нов собствен дом.

02

Разработване и изпълнение на иновативни интериорни решения

В Дагер Инженеринг ЕООД сме постоянни съветници на нашите клиенти и се стремим да изградим отношения, базирани на доверие. Със своята подготовка, изтънчен усет за съчетание на форми, цветове и материали, както и за композиране на обеми, нашите специалисти в диалог с Вас ще постигнат впечатляващият облик на дома Ви. Ние ще проектираме и реализираме такъв интериор.

Търсиш качествено строителство?